Personal /Direcció General
Ortega, Laura
Responsable
   
laura.ortega@ctfc.cat
973 48 1752

Formació Acadèmica

[2018– 2020]: Màster en Management Pressupostari.  Universitat EUNCET Business School - UPC (Universitat Politècnica de Catalunya). 

[2016­–2017]: Postgrau en Desenvolupament Directiu.  Universitat EUNCET Business School - UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) 

[2015­–2016]: Postgrau en Control de Gestió. Universitat EUNCET Business School - UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) 

[2007–2011]: Diplomada en CIÈNCIES EMPRESARIALS . Universitat EUNCET Business School - UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) 

[2005–2007]: CFGS AF (Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances)  Escola Cultura Pràctica de Terrassa. 

Experiència professional

Taurus Group – Oliana  (2022) International Internal Audit  Auditoria Interna de les filials internacionals de la companyia, tractament de les dades financeres del grup, revisar l’aplicació de les polítiques comptables del grup (NIIF), confeccionar el consolidat de les dades reportades de totes les filials de la companyia i preparar el report del consell d’administració, redactar l’informe de desviacions, auditar els càlculs de les diferents provisions i treball conjunt amb els auditors externs. (Excel, Sap business, M.Teams, Skype, Zimba)

Tegecom Lleida, SL – Solsona  (2017 – 2021)   Comptable Fiscal  Assesorament fiscal i comptable als clients, comptabilitat de grans empreses, confecció de rendes (IRPF), confecció d’impostos, gestió i tramitació d’ajuts i subvencions amb entitats públiques per a empreses i autònoms, responsable del SII i de processos interns de digitalització. (Sistema informàtic A3CON, A3ASESOR d’Esofitec) 

Ros Roca Group – Tàrrega (2015 –2017)  Controller Junior  Càlcul i anàlisis de costos de fabricació, càlcul de cashflow de les companyies del grup, coordinació del reporting de les filials nacionals i internacionals, tractament i anàlisi les dades financeres de cada filial del grup, preparació de presentacions del consell executiu & comitè administratiu, presentació de les CCAA i dels impostos de totes les companyies del grup. Auditoria interna de les filials Europees de la companyia.  (Sistemes Informàtics Outlook, Bann, Microsoft Excel, Business Intelligent (Board i Sigma).

Clínica Dental Dr. Sitges - Manresa (2014 –2015) Comptable  Administrativa Comptable: Comptabilitat d’assentaments diaris, atenció telefònica, gestió d’ albarans i factures, conciliació de bancs, ingressos i depeses, realització de nòmines i pagaments als diferents professionals.

Hewlett Packard (HP) – Sant Cugat del Vallès ( 2013–2014)  Consultora de processos interns i Departament SAU  Suport d’atenció informàtic a les oficines de  BANC SABADELL. 

RICOH Espanya – Sant Cugat del Vallès (2011 – 2013)  Departament de Logística Internacional i gestió d’estocks amb Holanda i Japó. Coordinació de la gestió logística i planificació dels estocs entre España, Holanda i Japó.

Chocolat Factory SA – Sant Cugat del Vallès  (2010 –2011)  Comptable & Controller Junior.  Comptabilitat, tancaments cicle comptable, atenció telefònica amb els clients i proveïdors, gestió de facturació, conciliació de bancs, ingressos i despeses, i adjunt al controller sènior.

ABB Motors SA – Sant Cugat del Vallès  (2007 – 2009)  Administrativa Sènior de grans comptes i proveïdors Internacionals. Gestió factures de proveïdors internacionals, gestió de carteres i atenció telefònica amb els proveïdors de grans comptes. Coordinadora de l’àrea logística internacional i responsable d’ IVA d’ aduanes d’importacions, i comptabilitat de factures i pagaments de proveïdors.

 

 

 

 

Subscriu-te
al nostre newsletter
Dona't d'alta al nostre newsletter i podràs seguir de primera mà totes les novetats del CTFC.